Home

Dorst?

Bestel nu Tripel Muis

Tripel Muis is heerlijk en lokaal Belgisch bier, gemaakt voor en door liefhebbers van de brouwkunst.

OVER ONS BIER

Traditie in een lokaal jasje

Tripel Muis zag het daglicht (of eerder nachtlicht) aan de toog van de plaatselijke stamkroeg. Dit bier is onze ode aan de Belgische brouwtraditie en tegelijkertijd ook een oproep tot het promoten van lokaal en kleinschalig gebrouwen kwaliteitsbier.

Tripel Muis bestaat in twee varianten, Blond en Amber.

Tripel Muis blond is een heerlijke dorstlesser met een droge afdronk. Het bier is gebrouwen met 3 verschillende hoppen, waarvan 2 aromahoppen op het einde van het kookproces zijn toegevoegd voor een fruitige smaak. Het bier kan zowel met als zonder de fond (gist die onderaan in het flesje aanwezig is) gedronken worden, maar we raden aan om het eerst zonder uit te schenken en een paar keer goed te proeven voordat je deze toevoegt. Zo kun je dubbel genieten van de fruitige tonen van het bier.

Tripel Muis Amber is een genot voor de smaakpapillen met zijn volmondige afdronk en rijke carameltoetsen. Het bier is eveneens gebrouwen met 3 verschillende hoppen die zorgen voor een perfecte balans tussen bitterheid en zoetheid. Ook hier raden we aan om het bier eerst zonder en daarna met de gist te proeven.

Voor de productie van dit Belgische bier selecteerden we kwaliteitsvolle hoppen uit Frankrijk en de Verenigde Staten.


OVER ONS

Garage-experimenten

Tripel Muis is één van de vele projecten van Joris en Kenney, twee creatievelingen met een passie voor bier. De vrienden leerden mekaar kennen in het kleuterklasje en wonen sinds kort beide in de (jawel) Muisstraat.

Joris, het brein met duizenden ideeën, besloot om naast zijn voltijdse job Brouwtechnieken te gaan studeren. Al snel lag zijn garage erbij als een heus bier-laboratorium. Na vele experimenten samen met Kenney ontstond in deze garage dan ook dé Tripel Muis.

Kenney is met zijn uitgebreide ervaring in de verkoop de commerciële helft van het duo. Hij volgde onlangs dan ook een opleiding in Accijnzen in het licht van zijn projecten binnen DNO Brewing.


“Wor dattem braar es moet den bakker nie zouën.”

Waar de brouwer vaak aan huis komt, zal de bakkerskar niet moeten langskomen.

– Haalterts gezegde

Vragen?

Contacteer ons